Nyhedsbrev

Teknik

GP DK
Vi ønsker at gøre teknikken tilgængelig

- Teknik skal skabe værdi og gøres tilgængeligt

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi alle hos Golden Planet holder meget af at rode med teknikken. Men vi glemmer ikke, at formålet er, at den skal skabe værdi for vore kunder.

 

PlanetController : Døgnåben og automatisering

For at kunne gøre teknikken tilgængelig og automatisere simple og avancerede processer har vi udviklet PlanetController.

PlanetController er for dig som kunde din adgang til døgnet rundt at kunne styre dine services hos os og tilføje nye faciliteter. Hvis du f.eks. godt vil have en OpenBizBox webshop er det blot at aktivere den, og på under 2 minutter er den installeret og køreklar.

Mere om PlanetController

Sikkerhed : En nødvendighed

De sikkerhedsmæssige konsekvenser af at koble en server til internettet kan bedst sammenlignes med at opbevare alle virksomhedens informationer, kundeoplysninger mv. i en kraftig betonbunker i byens mest berygtede kvarter: Så længe alle døre er forsvarligt låst er der ingen problemer, men står bare én dør åben er der dækket op til det store tag-selv bord for lyssky elementer.

Mere om sikkerhed

Hastighed : Hvert sekund tæller

Undersøgelser har påvist, at brugerne gennemsnitligt taber tålmodigheden efter ca. 8-10 sekunder - hvis de på dette tidspunkt ikke har fået et brugbart svar fra det besøgte websted, vil de i reglen klikke væk fra stedet og forsøge med et andet. Denne ventetid afhænger naturligvis til dels af brugerens forbindelse til internettet, kombineret med indholdet på websiden - men efterhånden som stadig flere får adgang til bredbånd, vil flaskehalsen rykke tættere og tættere på selve webstedet.

Ved hjælp af nyeste teknologi har vi generelt mere end fordoblet hastigheden på vore kunders websites.

Mere om hastighed

Read this page in English