Import (indlæsning) af data

Nogle vigtige tips inden du går i gang:

• Slet kolonner med data som du ikke ønsker at importere inden du eksporterer fra dit regneark
  • Det er især vigtigt ikke at have lager og produktbeskrivelser med hvis de ikke er ændret
  • Kør en import med kun en linje (produkt, videresendelse osv) først. Check at alt ser korrekt ud inden du kører med mange/resten.
  • Du skal importere med tomt ID for at oprette et produkt
  • Du skal importere med match på enten ID eller varenummer for at opdatere produkter (varenumre skal selvfølgelig være unikke)

Når dine data er klar, importerer du dem ind sådan her:

Import med billeder (produkter)

Du kan tilføje billeder til produkter ved først at angive navnet på billedet/billederne i kolonnen ‘Images’.

Hvis der er flere billeder til et produkt, så kan det adskilles med semikolon – f.eks.

Under opsætning af din import vælger du at sige ja til at der er billeder med i din import her (efter fil er overført og kolonner er matchet):

Overfør billederne til din import og klik nederst på ‘Valider og importer filen’.