Prisliste – se alle vores priser

Her har vi samlet en oversigt på alle vores priser.

Du kan se en oversigt på webshop pakkeløsninger med priser her.

Priser omkring domænenavne kan du se på denne side.

Webshop ekstra servicesPris (excl. moms)
PayPal betalingsmodul59 DKK/md.
Betalingsmodul + gateway til Dankort og/eller kreditkort
(inkl. 250 transaktioner – derefter 0,25 DKK/transaktion)
199 DKK/md.
MobilePay
(+1 DKK pr transaktion)
49 DKK/md.
500 MB ekstra diskplads99 DKK/md.
SSL certifikat49 DKK/md.
SSL certifikat oprettelse199 DKK
Øvrige servicesPris (excl. moms)
E-mail-service med 10 postkasser/brugere og 5 GB diskplads tilføjet domænenavn med hjemmeside
service (f.eks. tilføjet domænenavn med webshop).
49 DKK/md.
E-mail service med 10 postkasser/brugere og 5 GB diskpads på eget domænenavn uden hjemmeside, oprettelse99 DKK
E-mail service med 10 postkasser/brugere på eget domænenavn uden hjemmeside, drift78 DKK/md.
10 ekstra e-mail postkasser/brugere48 DKK/md.
5 GB ekstra diskplads til mail50 DKK/md.
Support via alarmtilkald udenfor normal arbejdstid, pr påbegyndt time.
Dette gælder ikke for tilkald på generelle fejl der er driftskritiske (f.eks. manglende
visning af hjemmeside på grund af server fejl).
1500 DKK