Betaling til bankkonto

Der kan oprettes en bankkonto betalingsmetode, således at dine kunder har mulighed for at overføre betalingen direkte til din konto i banken.

Det kræver ingen betalingsgateway at få betaling til din egen bankkonto.

Opsætning i webshop

Du går til ‘Opsætning’ -> ‘Finans’ -> ‘Betalingsmetoder’ og vælger “Tilføj ny”. Vælg herefter ‘Betaling til din bankkonto’ og ‘Opret’.

I betalingsmodulet styrer du indstillingerne.

Under ”Bankoverførselstype” skal der angives hvilken bank overførslen skal ske til. Er det til en dansk bank, en bank inden for EU som kræver en IBAN kode eller er det en international bank med SWIFT kode.

Husk at udfylde flest mulige felter, for at sikre at betalingen kommer til den rette person/bank. Dobbelt tjek også gerne numrene.

OBS! Vær opmærksom på, at kunden selv skal foretage betalingen gennem egen bank eller netbank – det foregår ikke automatisk.

Når du er tilfreds, trykkes gem, og betalingsmetoden er oprettet.