Betalings logoer

Det er smart at fortælle dine kunder hvilke muligheder de har for at betale på din webshop.

Er der fx. mulighed for mobilepay, visa eller paypal? Så vis betalingslogoerne frem, så kunderne ikke er i tvivl.

Vælg hvilke logoer der skal vises

Du finder dem via ‘Indhold og Layout’ -> ‘Betalings logoer’.

Herinde er der nogle der er oprettet på forhånd, de kan aktiveres eller de-aktiveres alt efter behov.

Mangler der et betalings logo – fx. Mobilepay, så kan det oprettes ved tryk på knappen ‘Tilføj ny Betalingsikon’.

Her uploader du det betalingslogo ikon som du mangler, formatet skal være 1,6:1

Marker ‘aktiveret’ og angiv en url (denne bruges ikke umiddelbart til noget i øjeblikket, men skal være korrekt udfyldt).

Placering

Vælg hvor de skal placeres/vises. Det gør du i Layout værktøjet som du finder via ‘Indhold og Layout’ -> ‘Layout værktøj’.

I de fleste skabeloner, er elementet placeret i bunden/footeren, da det så er synligt på samtlige sider.

Skulle det ske at det mangler, skal du trække det element der hedder ‘Understøttede kreditkort’ ind på den ønskede placering.

Dette gælder også hvis du vil have dem vist et andet sted.