Tilpasning af farver

Du kan tilpasse farverne i din webshop på 3 måder:

1. Vælg et farvetema fra en skabelon
  2. Selv tilpasse farver med det indbyggede gør-det-selv værktøj
  3. Få hjælp af en designer

Vælg et farvetema fra en skabelon

Du kan spare meget tid og få inspiration til farverne i din webshop ved at vælge et farvetema fra en færdig skabelon.

Farvetemaet kan du bruge som det er eller som udgangspunkt for dine egne farver.

Læs mere om valg af skabelon her

Selv tilpasse farver med det indbyggede gør-det-selv værktøj

Du er naturligvis meget velkommen til at prøve at tilpasse farverne selv. Er det for eksempel kun alle købs-knapper der skal være grønne i stedet for orange, så er du måske hurtigst i mål ved at gøre det selv.

Men driller det for meget, så gå blot længere ned her på siden og læs om 3. mulighed: At få hjælp til tilpasning af farver.

Det indbyggede værktøj til tilpasning af farver finder du via administrationen af din webshop via menupunktet ‘Oversigt’ øverst til venstre og derefter ‘Funktioner’ hvor du vælger ‘Style Editor (CSS)’:

Få hjælp af en designer

Du kan få hjælp af en designer til at få farverne på plads i din webshop.

Det kan være både for at få en god sammensætning af farverne eller det at få de ønskede farver lagt ind i dit nuværende design.

Når skal beskrive dine farver kan det være en god idé at beskrive det ud fra en eksisterende hjemmeside som du synes har (nogenlunde) de farver du ønsker.

En god metode til at beskrive de farver du ønsker kan være en udskrift af dit nuværende design og så blot skrive de ønskede farver på i skitseform. Du kan læse mere om at lave skitser her.