1: Få et logo

Hvis du ikke allerede har et logo, så er her nogle forslag til hvordan du kan få et lavet:

Kontakt et reklamebureau

Denne metode er nok den dyreste måde. Hvis du synes du har budget til det, så kan du prøve at tage kontakt til et reklamebureau du har hørt godt om eller prøv at starte med nogle i nærheden af hvor du bor.

google-reklamebureau-koldingEn nem måde at finde et reklamebureau på er ved at søge på Google (selvfølgelig). Dermed er der også en chance for, at du får de reklamebureauer frem der tænker så meget digitalt, at de har sikret sig at de kommer frem i google.

Prøv f.eks. at kombinere ordet reklamebureau med nærmeste større by, hvor du har din virksomhed – det kunne være ‘reklamebureau kolding’

Søg blandt danske freelance grafikere

Et væsentlig billigere alternativ til at bestille dit logo hos et reklamebureau er at finde en freelance grafiker. Det kan kræve noget mere tid at finde en grafiker på den måde og du har heller ikke helt samme sikkerhed for et godt resultat i første forsøg. Men selvom du må hyre op til flere freelance grafikkere inden det lykkedes, er det formentlig stadig væsentlig billigere end reklamebureauet.

Et godt sted at søge efter freelance grafikere er Amino Freelancebørs: http://www.amino.dk/freelancer/user/search_users.aspx?scatid=223

Benyt en grafiker ude i verden

Er du parat til at kommunikere på engelsk, så er der nogle dygtige grafikere ud i verden. Og de er væsentlig billigere at hyre end et dansk reklamebureau og sikkert også en dansk freelance grafiker.

Her er to forslag til hvor du kan prøve at søge efter en grafiker internationalt:

Envato studio: http://studio.envato.com/explore/logo-design

Fiverr: https://www.fiverr.com

Tag udgangspunkt i en skabelon

En logo skabelon kan være et nemt og billigt alternativt til at at få et logo. Måske kan du endda lave det færdig selv eller med hjælp fra en du kender.

En logo skabelon kan også være inspiration for et logo du får lavet hos en grafiker.

Det er vigtigt, at være opmærksom på at et logo design sælges i mange eksemplarer til hele verden, og derfor kun bør bruges som udgangspunkt for tilpasning.

To forslag til hvor du kan søge efter logo skabeloner:

Graphicriver: http://graphicriver.net/category/logo-templates

Creative Market: https://creativemarket.com/templates/logos/

2: Logoet ind i din webshop

Du får dit logo ind i toppen af din webshop ved hjælp af ‘Butikkens logo’ som du finder under ‘Indhold og Layout’ i administrationen i din webshop.

Herinde kan du så vælge om dit logo skal være en tekst, eller et billede.

Logo som tekst

Her skriver du øverst dit butiksnavn. Derefter vælger du blandt de angivne skrifttyper.

Logo som billede

Her kan du indsætte dit butikslogo som et billede.

Du vælger filen i højre siden, og vælger om det skal være original størrelse, eller tilpasset designet.

Når du er tilfreds, skal du huske at gemme.