Flytning af .dk domænenavn

Flytning af .dk domænenavn sker via selvbetjening hos punktum.dk (tidligere DK Hostmaster) eller den registrator som står for dit domænenavn – med andre ord der hvor du betaler det årlige gebyr for domænenavnet.

Du skal ændre til disse navneservere:

• ns.gpserver.dk
  • ns2.gpserver.com

Se vejledning her hos punktum.dk/DK Hostmaster hvordan du flytter domænenavn (ændrer navneservere)

Overfør din DNS opsætning

Hvis du allerede bruger dit domænenavn til e-mail eller andet, så skal opsætningen kopieres over ved at logge ind i DNS administrationen hos nuværende udbyder og så sætte tilsvarende op via dit kundelogin her:

1. Gå til siden for kunde login her (åbner i ny fane)
  2. Log ind med brugernavn og adgangskode (brug evt. glemt adgangskode)
  3. Vælg det aktuelle domænenavn fra listen
  4. Klik ind på funktionen ‘DNS’
  5. Login tilsvarende hos din nuværende udbyder af navneservice og kopier opsætningen over

Du er også velkommen til at sende dit login hos din nuværende udbyder og vi kan kopiere opsætningen over for dig.