Flytning af .com og andre int. domænenavne

Flytning af domæne fra anden registrator til Golden Planet

Du skal kontakte din nuværende registrator og bede dem om at få en auth-code tilsendt samt sikre at domænet ikke er låst.
Når du har modtaget auth-koden, sender du den til os, og så sørger vi for at få domænet flyttet.

Et internationalt domænenavn koster hos os 198 DKK årligt, og vi registrerer det for 2 år af gangen.

Når vi starter flytningen bliver der afsendt en e-mail fra vores internationale registrator (OpenSRS/Tucows), hvori du bliver bedt om at klikke på et link til en webside, hvor du med et tryk på en knap bekræfter, at du har bedt os om at starte redelegeringen. Trykker du ikke på linket i mailen, hvor du kan acceptere eller afslå, vil flytningen automatisk blive foretaget efter 5 dage.

Når flytningen er bekræftet både hos OpenSRS/Tucows (den nye) og den nuværende internationale registrator vil der typisk gå et par arbejdsdage før domænet er endeligt flyttet, hvorefter det serviceres af vores navneservere.

Læs evt. OpenSRS/Tucows retningslinier her (Engelsk)

Flytning af domæne fra Golden Planet til anden registrator

Bemærk: Domænenavne kan ikke overføres hvis de er låst. Det vil sige inden for de første 60 dage efter de er oprettet, eller inden for 60 dage efter en tidligere overførsel/ændring.

Du beder din nye registrator om at overføre dit domæne til dem, og de vil igangsætte processen.

Du vil modtage en mail fra OpenSRS/Tucows hvor du skal godkende, at du har igangsat en overførsel af dit domæne.

Skal du bruge en auth-code, tager du kontakt til os, og vi vil sende koden til dig hurtigst muligt.