Android mail opsætning

Her hvordan du sætter din Android mobil (Samsung, HTC, Huawei, LG m.fl) op til at læse e-mails. I denne vejledning sætter vi telefonen op til kun at vise e-mails via såkaldt IMAP. E-mail bliver med andre ord, ikke hentet ind på telefonen, men bliver liggende på mail-serveren, således at du fortsat kan læse dem via f.eks. webmail eller hente dem ind i der, hvor du primært opbevarer dine mails.

Tryk på ‘E-mail’-ikonet for at opsætte din mail.

.

Skriv din e-mail adresse og adgangskode, som du selv har angivet da du oprettede e-mail adressen, derefter trykker du ‘Manuel opsætning’:

.

Vælg ‘IMAP-KONTO’.

.

Indstillinger for indgående server:

Ved e-mailadresse og brugernavn skriver du din mailadresse (xx@ditdomæne.dk) og angiver din adgangskode.

Under IMAP-server skriver du: mail.gpserver.com, vælger SSL som sikkerhedstype og port 993.

Til sidst trykker du ‘Næste’:

.

Indstillinger for udgående server:

Som SMTP-server skriver du mail.gpserver.com, som sikkerhedstype vælges SSL og port 465.

Du skal huske at afkrydse ‘Kræv login’ og så udfylder du igen ‘Brugernavn’ + ‘Adgangskode’ og går videre ved at klikke på ‘Næste’.

.

Så skulle du være færdig med at opsætte din e-mail konto, og du giver til slut din konto et valgfrit navn og hvilket navn du vil bruge som afsender og til sidst ‘Udført’.

Din enhed er nu sat op til e-mails.