E-mail-adresser: Opret/slet/ændre

Du kan oprette, ændre og slette e-mail-adresser via kunde login.

Start derfor med at gå til siden kundelogin her (åbner i nyt vindue)

Klik derefter på domænenavnet fra listen og vælg funktionen ‘E-mail-opsætning’.

Hvis du ikke har ‘E-mail-opsætning’ som funktion så kontakt blot vores support på telefon +45 70209594 eller e-mail support@goldenplanet.dk for at få din pakkeløsning opgraderet.

Opret e-mail-adresse

Slet e-mail-adresse

Du sletter en e-mail-adresse ved at klikke på ikonet med det røde kryds, ud for den e-mail-adresse som du ønsker at slette:

support-email-slet

Ændre adgangskode på e-mail-adresse/konto

VIGTIGT!! Efter du har ændret adgangskoden er vigtigt at du straks angiver den nye adgangskode alle de steder du måtte have sat op til at hente e-mails fra den adresse/bruger – ellers kan du blive midlertidigt blokkeret fra at hente e-mails. Skulle det ske, så vent cirka 10 minutter efter du har rettet til den nye adgangskode alle steder.

Her kan du se hvordan du så læser din mail – via Webmailen.