IPhone mail opsætning

Her kan du læse om, hvordan du sætter din IPhone op til at læse e-mails. I denne vejledning sætter vi telefonen op til kun at vise e-mails via såkaldt IMAP. E-mail bliver med andre ord, ikke hentet ind på telefonen, men bliver liggende på mail-serveren således, at du fortsat kan læse dem via f.eks. webmail eller hente dem ind i der, hvor du primært opbevarer dine mails.

Har du allerede sat e-mails op på din IPhone, men har problemer med at modtage/sende mails – så klik her.

Først skridt er at gå ind i ‘Indstillinger’ på din telefon.

I ‘Indstillinger’ skal du trykke på ‘E-mail, kontakter, kalendere’

Derefter skal du trykke på ‘Tilføj konto’

Vælg ‘Andre’ – nederst.

Tryk derefter på ‘Tilføj e-mailkonto’

Udfyld felterne.

Navn: Skriv det navn som du ønsker skal vises som afsender.

E-mail: Skriv din e-mail-adresse.

Adgangskode: Skriv den adgangskode, du valgte, da du oprettede din mail.

Beskrivelse: Skriv eksempelvis “MinShop Mail”.

Tryk ‘Næste’ i øverste hjørne.

Øverst på det næste skærmbillede vælger du ‘IMAP’, så det er markeret med blåt.

Udfyld felterne under ‘Server til indgående post’:

Værtsnavn: Skriv mail.gpserver.com

Brugernavn: Skriv din mailadresse.

Adgangskode: Skriv adgangskoden til din e-mail.

Udfyld felterne under ‘Server til udgående post’:

Værtsnavn: Skriv mail.gpserver.com

Brugernavn: Skriv din mailadresse.

Adgangskode: Skriv adgangskoden til din e-mail.

Tryk ‘Næste’ i øverste højre hjørne.

Måske oplever du, at en besked med “Kan ikke oprette forbindelse vha. SSL” popper op på skærmen. I så fald skal du trykke på ‘Ja’. Sker det igen, skal du trykke ‘Ja’ igen.

Din telefon er nu sat op til at hente mails!

Problemer med at Modtage/Sende mails

Tjek at Indgående og Udgående server er mail.gpserver.com.

Gå til: Indstillinger -> Mail -> Konti -> Vælg din mailkonto -> Konto->SMTP->Primærserver – Tjek at der står værtsnavn (mail.gpserver.com) og brugernavn (og adgangskode – dem du normalt bruger til din mail) -> Godkendelse – skal være Adgangskode