Levering til DAO pakkeshop (DAO365)

DAO har ofte nogle gode priser til forsendelse – især på mindre pakker. Mindste pakke koster fx lige nu (1. oktober 2018) 26,40 DKK + moms med DAO via shipmondo.com. Til sammenligning 34,00 DKK via GLS og 40,00 DKK via PostNord. Leveringstiden til DAO pakkeshop er 2-4 dage – det er måske aktuelt at sammenholde med den lavere pris.

Hvis du ønsker at bruge DAO til at sende direkte til adresse (privat eller erhverv), så kan du blot benytte et af de generelle moduler med fast pris eller efter vægt/pris. Derefter lave en label til DAO via f.eks. shipmondo.com.

DAO har også levering til afhentning i pakkeshop, og der er det selvfølgelig bedst hvis kunden selv kan vælge i hvilken pakkeshop.

Bemærk: DAO har en max. pakkestørrelse/vægt som de kan håndtere. Husk at tjekke at dine pakker er indenfor de rammer som DAO har angivet.

Til dette har vi udviklet et model så dine kunder ud fra et postnummer får en liste og et kort frem til at gøre valget nemt.

Vi viser her hvordan du sætter det op i din webshop.

Tilføj og opsæt modulet

Du finder leveringsmetoderne under ‘Opsætning’ -> ‘Fragt og levering’ -> ‘Leveringsmetoder’ – og herinde vælger du så ‘Tilføj ny’.

Herefter skal du vælge hvilket modul der skal installeres. Her skal der vælges den der hedder “DAO pakkeshop”.

Generelt:

Først skal du aktivere modulet, og vælge om det skal bruges som fragt estimat i indkøbskurven. Så kunderne kan se hvad fragten vil koste dem, når de lægger produkter i kurven.

Husk at angive momsklassen. Pr. 1. januar 2018 er reglerne ændret, så nu skal ALLE fakturere fragt med moms.

Du kan også angive håndterings-omkostninger og maksimum vægt på ordren.

Hvis du ikke har vægt på dine produkter og ikke lige tid i kalenderen til at få det sat på, er der måske en vægt som passer fint til de fleste af dine ordrer.

Derfor har du mulighed for at angive en standardvægt for en enkel pakke ‘Standard ordrevægt, kg’. Den vil så blive brugt, når der ikke er vægt på alle produkterne.

Her angiver du dine fragtpriser (ex. moms). Se nedenstående eksempel.

Hvem kan benytte denne mulighed:

På denne fane skal der angives hvem der skal have lov til at benytte denne leveringsmetode.

Skal det være alle kundegrupper og alle kundetyper?

API:

Hvis du har en aftale om levering direkte via DAO, så kan du her indtaste dine API-nøgler fra DAO (det kræver forsendelse af mange pakker om året at få en aftale direkte med DAO).

Sender du via shipmondo.com eller en anden service, så kan du blot udelade at udfylde omkring API.

Her vælges også hvor mange pakkeshops der skal vises for kunden. Vi anbefaler max. 10.

Husk at gemme, når du har lavet dine indstillinger.

Ordrebehandling

På ordrerne kan der ses hvilke der er lavet med DAO pakkeshoplevering, derudover står der også hvilket pakkeshop nr. der er blevet valgt.

Fra disse ordrer skal modtager navn, pakkeshop nr. og andre oplysninger kopieres manuelt over til fx. shipmondo.com – eller kontakt dem for at høre om mulighed for integration, så du kan få dem automatisk over.