Levering til fast pris (flatrate)

Flatrate betyder, at det er samme pris uanset hvilke produkter, hvor mange produkter, evt. hvor tunge produkterne er eller hvilket land der sendes til.

Altså, en fast pris på levering. Dette kan fx. bruges til GLS privat levering, til fragtmænd, eller hvis du bruger anden leveringsservice.

Du finder leveringsmetoderne under ‘Opsætning’ -> ‘Fragt og levering’ -> ‘Leveringsmetoder’ – og herinde vælger du så ‘Tilføj ny’.

Herefter skal du vælge hvilket modul der skal installeres. Her skal der vælges den der hedder “Flatrate – til fast pris på levering uanset vægten på produkterne”.

Herefter skal du vælge hvilket modul der skal installeres. Her skal der vælges den der hedder “Flatrate – til fast pris på levering uanset vægten på produkterne”.

Slå modulet til

For at kunne bruge modulet skal det være aktiveret.

Estimat

Skal denne metode bruges som estimat i indkøbskurven til at vise en fragtberegning for kunderne, skal denne boks afkrydses.

Titel

Giv en beskrivende titel, så du selv ved og kunderne hvad denne metode omhandler. Fx. “Levering KUN 39kr.”

Beskrivelse

Her kan du angive en ekstra tekst som vil blive vist under titlen.

Momsklasse

Skal der indgå en momsklasse, vælges denne her.

Logo

Ønskes der et logo vist sammen med denne leveringsmetode, kan der her uploades en billedfil. Tryk på mappe-ikonet i højre side og vælg den fil der ønskes.

Håndterings-omkostning

Her skal du angive den faste pris, som du ønsker at kunderne skal betale i fragt, lige gyldig hvor stor deres ordre er. Fx. 39kr.

Standard ordrevægt, kg

Hvis den samlede vægt på en ordre er 0kg, så benyttes den her angivne vægt.

Firmanavn for denne leveringsmetode

Skal firmanavnet vises og skal det være obligatorisk eller frivilligt at udfylde for denne metode? Det skal angives her.

Tillad flex levering

Skal kunden have mulighed for at skrive i et felt, hvor pakken må stilles, skal denne sættes til ‘ja’.
Vær opmærksom på, at dette ikke gælder for GLS.

Maximum vægt (kg)

Leveringsmetoden tilbydes kun for ordrer som har en samlet vægt på produkterne der ikke er over den grænse du angiver her. Kan medarbejderne i butikken ikke håndtere pakker over fx. 30kg, så angives her 30, så vil denne leveringsmulighed ikke vises, hvis ordrens vægt er derover.

Tillad kun for fragt zoner

Her kan du begrænse de zoner som flatrate leveringsmetoden skal gælde.

Tillad kun for kundegrupper

Skal denne flatrate metode kun gælde visse kunderabatgrupper, skal du afkrydse dem her.

Tillad kun kundetyper

Skal denne leveringsmetode kun gælde visse kundetyper, fx. private eller firmaer, kan du her sætte den indstilling.

Gem dine ændringer

Når du har lavet alle dine ændringer, så træder det hele i kræft når du har trykket ‘Gem’.