Print GLS label – med YourGLS

Ved installation af GLS Print Label app’en, er det muligt at printe en label til GLS direkte fra shoppen.
Det kræver en YourGLS aftale med GLS.

Installer app

Du finder GLS Print label under ‘Opsætning’ -> ‘Apps’

Herefter skal du vælge hvilket modul der skal installeres. Her skal der vælges den der hedder “GLS Print Label”.

Når den er installeret, vil den stå under “Aktiverede Apps”.

Herefter skal du så trykke på selve navnet ‘GLS Print label’ for at skrive dine GLS oplysninger ind.

Når den er installeret, vil den stå under “Aktiverede Apps”.

Herefter skal du så trykke på selve navnet ‘GLS Print label’ for at skrive dine GLS oplysninger ind.

Når dine oplysninger er tastet ind, så trykkes der ‘Konfigurer’ og du er klar til at printe GLS labels ud.

Sådan finder du dine oplysninger i YourGLS

Sådan finder du de oplysninger du skal taste ind:

• Log ind på YourGLS: Log ind her
  • Vælg menupunktet “Opret labels”
  • Tjek at det er den rigtige ‘Afsender’
  • Afsender nr.: Den første del er dit “Customer Id”,  den anden del er dit “ContactID”.

Derudover skal du angive dit passwords, som du bruger når du logger ind på YourGLS.

Opsæt GLS leveringsmetoder

Nu skal der så oprettes leveringsmetoder. Du opretter leveringsmetoder her ‘Opsætning’ -> ‘Fragt og levering’ -> ‘Leveringsmetoder’.

OBS: Bør kun anvendes for ordrer der er lavet med ‘GLS – Levering til pakkeshop’, ‘Fast pris’ samt ‘Prisen beregnet ud fra vægten på produkterne’.

Ved brug af ‘Fast pris’ bør “Flex levering” ikke være slået til, da den ikke vil blive vist på labelen.

Gå til daglig drift med YourGLS for at se hvordan du anvender GLS print label app.