Udskiftning af API nøgle ved overgang til PostNord

I forbindelse med Post Danmarks overgang til PostNords systemer, skal du udskifte din API nøgle for at kunne håndtere ordrer med integration til PacSoft.

Det gør du på følgende måde:

1: Opret login og få API nøgle hos PostNord

Start med at gå til https://developer.postnord.com/ og klik på knappen ‘Register to Basic plan’:

postnord-register

Udfyld derefter formularen og gå til indbakken for den e-mail-adresse du angav.

Klik på linket i e-mailen for at aktivere din konto.

Log ind med din e-mail-adresse og adgangskode i PostNords system.

Markér API nøglen (fx ved at dobbelt-klikke på den med musen) og kopier den (fx ved at højre-klikke og vælge ‘Kopier’):

postnord-api-kopier

2: Indsæt API nøgle i din webshop

Du skal nu gå til administrationen af din webshop.

Der går du ind i ‘Leveringsmetoder’ under ‘Opsætning:

obb-leveringsmetoder

Fra listen over dine leveringsmetoder klikker du på ‘Rediger’ ud for din Post Danmark/PostNord afhentning (navnet er det som du har kaldt den i din webshop). Det kunne se sådan her ud:

obb-leveringsmetoder-postdkafhent

Rul ned af siden indtil du kommer til feltet for API nøgle:

obb-lev-postdkafh-api

Slet den nuværende API nøgle og indsæt den du kopierede fra PostNord (indsæt fx ved at højre-klikke i feltet og vælge ‘Indsæt’).

Gå nu nederst på siden og klik på den grønne knap ‘Gem’.

Du er nu kørende med ny API nøgle.