Zoner og lande

Du kan oprette dine leveringsmetoder til at gælde visse zoner og lande. Det kan være en fordel, hvis du sælger til andre lande. Der kan være leveringsmetoder som kun skal gælde salg inden for EU eller kun skal gælde fx. til Sverige og Norge, så er det herinde du skal opsætte det.

Fragt zoner

Du finder fragt zoner under ‘Opsætning’ -> ‘Fragt og levering’ -> ‘Fragt Zoner’.

Først skal du ‘Tilføj ny fragtzone’.

Herefter skal du give zonen et sigende navn. Er det fx. levering til grønland der skal bruge denne metode, så vil et godt navn være ‘Grønland’. Er det fx. til Norge, Sverige og Finland, så kan navnet være ‘Norden’.

Derefter vælger du på listen hvilke lande det skal gælde. Du finder landet og trykker på ‘indsæt’, og du vil se at det kommer op på listen. Ved at trykke på ‘Slet’ i højre side ud for landenavnet, kan du slette det igen.

Tilføj fragtzoner til leveringsmetoder

Under ‘Opsætning’ -> ‘Fragt og levering’ -> ‘Leveringsmetoder’ vælger du at redigere de/den leveringsmetode som du vil dedikere til et bestemt område.

Under leveringsmetoden scroller du ned i bunden, og finder indstillingen ‘Tillad kun for fragt zoner’.

Her afkrydses de/den fragtzone som metoden skal gælde. Skal den gælde alle fragtzoner, findes den mulighed nederst. Skal der bruges en bestemt pris, til en bestemt zone, kan det også angives her – via pristabel.