Åben og fleksibel mulighed for integration

Du har mulighed for at integrere med mange forskellige systemer på en nem og fleksibel måde.

Her er nogle af de systemer du kan koble på nemt og hurtigt:

• Chat (fx Zopim)
  • Affiliate systemer (fx PartnerAds og Tradedoubler)
  • Facebook annonce-tracking
  • Cookie pop-up (fx Cookiebar, Permission Bar og Cookiemonster)
  • Tæller (fx W3counter)

ovrige-integrationer-topmenuDu finder muligheden ved at vælge ‘Øvrige integration’ under ‘Integration’ i menuen i toppen af din administration.

Derefter får du en liste over de integrationer som eventuelt allerede er sat op. Dem kan du naturligvis slette og redigere.

For at tilføje en ny integration klikker på du på knappen ‘Tilføj ny Øvrige integrationer’.

Hvis den integration du vil lave, er vist på knapperne til højre, er det blot at klikke på dem og så eventuelt udfylde med de oplysninger du bliver spurgt om.

Denne video giver dig en kort gennemgang:

Eksempel: Partnerads

Hvis du har lavet en aftale med Partnerads og skal måle hvor meget salg der går den vej igennem, så skal du blot have dit Program-ID klar og klikke på knappen ‘Partnerads’. Indtast dit Program-ID og klik på knappen ‘OK’.

Derefter indsættes koden og de øvrige felter. Tilbage er kun at klikke på knappen ‘Gem’ nederst på siden.

Eksempel: Zopim chat

Med en chat funktion har du mulighed for at hjælpe dine kunder straks med spørgsmål og andet. En god service der kan være med til at skabe mere salg.

En af disse chat funktioner er Zopim som vi bruger i eksemplet her. Du kan selvfølgelig også vælge en anden chat og så bruge den kode du får fra dem af.

Pas på hastigheden – Integration kan gøre din side mindre hurtigt

Nogle integrationer kontakter det eksterne system hver gang en side indlæses. Du bør derfor sammenligne hastigheden af din side før og efter du har tilføjet en integration hvis det kan være tilfældet.

Det er især integrationer som indgår på alle sider hvor det kan være aktuelt.

Er dine sider mindre hurtige kan det være en ulempe for dine kunder. Det kan også have indflydelse på dine placeringer i søgemaskiner som Google.

Afvej derfor eventuelt udbyttet ved en integration i forhold til eventuel mindre hurtige sider.