Formularer – med wufoo.com

Wufoo.com

Vil du gerne have en kontaktformular, en undersøgelsesformular eller en anden form for formular på din side, så kan du bruge wufoo.com.
Hos wufoo.com kan du selv definere hvordan formularen skal se ud, hvor mange felter den skal have samt hvad de skal hedde og indeholde, derfor kan den bruges til mange forskellige formål.

Der findes flere forskellige prisløsninger, der starter ved en gratis pakke, der indeholder muligheden for op til 3 formularer.

Formular på informationsside

1. Opret en konto hos wufoo.com og verificer din e-mail
  2. Opret en formular via deres editor
  3. Vælg “Embed with Javacript” og kopier koden
  4. Gå til ‘Indhold og Layout’ -> ‘Informationssider’ i din shop administration
  5. Opret en ny side til din formular og giv den en titel
  6. Under “Beskrivelse”, i yderste højre side, vælger du <> (kildekode)
  7. I den boks der fremkommer, indsættes koden fra wufoo og derefter trykkes ‘Ok’
  8. Gem din nye side – og du har en side med en formular som kunderne kan bruge

Formular som link

1. Opret en konto hos wufoo.com og verificer din e-mail
  2. Opret en formular via deres editor
  3. Vælg “Permanent link” og kopier koden
  4. Du kan nu fx. dele linket i en mail eller på de sociale medier