Pop-up/Slide-in bokse

Mangler du tilmeldinger til dit nyhedsbrev, og vil du gerne gøre mere opmærksom på det, har du muligheden for at bruge pop-up bokse eller slide-in bokse.

De fås i forskellige prisklasser og med mange forskellige muligheder.

Der er blandt andet disse muligheder:

Alle har integration til Mailchimp.

Hvad skal jeg vælge?

Der er mange ting der spiller ind – alt efter hvad dine behov er, hvor mange penge du vil bruge på det og hvor erfaren du er.

Der er mange muligheder, og flere end dem vi har fortalt om her. Søg dig frem, læs om hvad de har af funktioner og vælg den der bedst passer til det du skal bruge.

Vi har her fremhævet et par stykker.

Mailmunch.co

De har et gratis abonnement, hvor du får et uendeligt antal pop-ups/slide-ins – dog kun til 1 domæne.

Der er i gratis versionen kun 2 designs at vælge imellem, men de kan meget nemt brugerdefineres med hensyn til billeder og farver, så de kan komme til at matche din webshop.

Derudover er der en utrolig nem integration. Hvis du fx. bruger Mailchimp eller CampaignMonitor, kan du med få klik sørge for, at abonnenterne ryger til den rigtige liste.

Når du er igennem guiden, så får du en kode du skal lægge ind i ‘Integrationer’ -> ‘Øvrige integrationer’ i din shop, og så er du klar.

Mailmunch er et godt alternativ, hvis du vil prøve af om pop-ups er noget for dig.

Denne pop-up er lavet med mailmunch’s gratis abonnement. Læg mærke til logoet i nederste højre hjørne.

optinmonster.com

De har flere forskellige abonnementer. Deres billigste abonnement er til under 100kr. pr. måned, dog kan der kun tilknyttes 1 domæne til dette abonnement.

Du kan nemt integrere med fx. Campaign Monitor eller Mailchimp hvis du bruger en af de løsninger i shoppen til nyhedsmails allerede.

Når du er igennem guiden, så får du en kode du skal lægge ind i ‘Integrationer’ -> ‘Øvrige integrationer’ i din shop, og så er du klar.

Optinmonster er for dig der har brug for ‘lidt mere’ og gerne vil betale lidt for det. Med Optinmonster får du blandt andet en integreret analyse af hvordan dine forskellige pop-ups klarer sig.