Nyhedsbreve med Ubivox

ubivox-logoUbivox er et dansk udviklet system til e-mail nyhedsbreve. Formentlig det bedste danske system til nyhedsbreve.

Nogle af deres fordele:

• På dansk
  • Relativt nemt at bruge
  • Optimeret til mange e-mail-programmer

Ulemper:

• Ingen gratis version
  • Har ikke mange design-skabeloner

1: Opret en konto hos Ubivox

Du starter nemt med en gratis prøveversion via Ubivox hjemmeside her.

2: Opsæt Ubivox og overfør nyhedsbrevsmodtagere

Når din konto er klar skal du have lavet en liste til dine modtagere og over i Ubivox.

Det er ret nemt. Her en video der viser hvordan:

Når listen i Ubivox skal opdateres

Det er meget nemt at opdatere din liste over modtagere i Ubivox når du løbende skal sende et nyhedsbrev.

Denne video viser hvordan:

Mere hjælp til Ubivox

Hvis du vi have have hjælp til hvordan du får sat dit nyhedsbrev op og alt det andet som Ubivox kan så er der en del hjælp at finde her.