Ordrestatus

Ordrestatus kan hjælpe dig med at se, hvilke handlinger der skal gøres eller er foretaget for en bestemt ordre. Skal ordren pakkes, afsendes eller refunderes?

Nedenfor forklares de forskellige statusser, en ordre kan have, hvordan de oprettes, samt hvordan man ændrer en ordres status.

Ordrestatusopsætning

Du finder listen under ‘Salg’ -> ‘Ordrestatusopsætning’.

Der er oprettet 9 forskellige ordrestatusser som standard, disse burde være okay til at starte på, men det kan ske, efterhånden som du kommer i gang med din shop, at du får brug for flere.

Afventer betaling (“Forudbetaling”) – Bruges til kortbetaling. Når der afventes besked om transaktionens gennemførsel fra Quickpay. Må IKKE bruges til f.eks. bankoverførsler, da den annullerer ordren automatisk efter et stykke tid uden svar fra Quickpay. Til f.eks. bankoverførsler skal der benyttes en anden status.

Annulleret (“Annulleret”) – Når en ordre er blevet annulleret.

Refunderet (“Annulleret”) – Når en ordre er blevet refunderet.

Modtaget (“Standard”) – Er den status en ordre får, når en kunde har oprettet en ordre.

Afventer – Kan bruges, når der afventes bankoverførsel eller svar fra kunden.

Afventer svar før pakkes – Kan bruges, når der afventes svar fra kunden på et eller andet spørgsmål.

Restordre – Hvis produkterne ikke er på lager endnu, men skal behandles senere her.

Pakkes – Pakning/plukning af produkterne på ordren er i gang.

Afsendt – Når ordren er afsendt.

Ved tryk på ‘Slet’ i højre side kan en ordrestatus slettes. Ved tryk på ‘Rediger’ er det muligt at redigere en ordrestatus.

Opret ordrestatus

Skal en ordrestatus oprettes, skal der trykkes ‘Tilføj ny ordrestatus’ nederst.

Ved oprettelse af en ny status er der mulighed for at afkrydse nogle standarder. Hver status skal være repræsenteret mindst 1 gang i din shop. Du skal højst sandsynligt ikke afkrydse nogle af disse ved oprettelse af en ny ordrestatus.

“Brug denne ordrestatus som standard” – skal kun være markeret ud for den status, som en nyoprettet ordre skal have. F.eks. Modtaget.

“Angiv denne ordrestatus som forudbetaling” – bruges kun til onlinebetalingsstatus, der afventer svar fra betalingsløsning.

“Når en ordre annulleres, så benyt denne ordrestatus” – bruges ved ‘Annulleret’ og ‘Refunderet’ status.

Derudover skal den have en titel og derefter et sorteringstal. Sorteringen angiver blot, hvor på listen den skal være, og kan ændres senere.

Det er muligt at give den en farve, dette gøres ved at stille musen i feltet ‘Farve’, og derved kommer en farvevælger frem. Her vælges så den farve, som der ønskes, ved at trykke med musen. Når du har valgt farven, trykkes et vilkårligt sted på siden, så vil farvekoden fremkomme. Ved at farvekoordinere dine ordrestatuser kan du hurtigt få et overblik, når du kigger på ordrelisten og har valgt at se ‘Alle’ ordrer.

Husk at trykke ‘Gem’, når du er klar.

Ændre status på ordren

Der er flere muligheder for at ændre status på ordrer.

Har du mange ordrer, der skal have ændret status, kan det med fordel gøres ude fra selve ordrelisten.

Du markerer de ordrer, der skal have ændret status, derefter vælger du “Ændre status (modtaget, afsendt osv.)” og angiver så den status, som de markerede ordrer skal have, og trykker gem.

Er du inde på en ordre, har du også her muligheden for at ændre status på den.

Det gør du ved at scrolle ned i bunden af ordren, og her ændre status. Husk at trykke ‘Opdater’ bagefter.

Slet en ordrestatus, som tidligere er blevet brugt

Er der for eksempel blevet ændret på jeres ordreflow, og du gerne vil have fjernet nogle statustitler, som ikke længere bliver brugt, så kan du gøre det sådan her:

Først flyt alle ordrer til en anden status. Du kan flytte til en eksisterende status eller oprette en status til formålet – for eksempel kalde den “Arkiv”.

Du flytter alle fra en status ved at klikke ind på den status, du vil flytte fra, i panelet til venstre

Uden at vælge nogle specifikke ordrer i listen, klikker du nu på

Vælg den status, du vil flytte til – for eksempel som her

Derefter ændres status på alle ordrer, der har den status – også side 2, 3 osv. i listen med ordrer. Hvis der er mange ordrer, så kan der gå noget tid – måske 5-10 minutter – inden alle er flyttet. Afvent, at alle er flyttet, inden du sletter den ordrestatus.

Når der er nul ordrer, der bruger den gamle status, så gå ind i

og klik på slet-ikonet ud for den aktuelle status