Videresendelse af sider/links (301 redirect)

Hvis du vil lave videresendelse af varer, så kan du gøre det ved redigering af produktet som beskrevet på denne side.

For alle øvrige sider kan du videresende, fra en webadresse til en anden, på følgende måde:

Gå til ‘Opsætning’ -> ‘Videresendelse af webadresser’

Klik på ‘+ Ny’

Indtast kilde og vælg destination.
Hvis din webshop har forside på http://minshop.dk og du skal videresende FRA http://minshop.dk/lys/lygter.html TIL kategorien ‘Lamper og belysning’ så skal du skrive det sådan her:

Når du trykker, hvor det er muligt at skrive destinationen – vil der dukke en boks op, hvor du kan vælge hvortil der skal videresendes. Her kan du fx.vælge om det skal være til et produkt/kategori eller til en informationsside – Husk at trykke ‘Gem ændringer’.

Husk at gemme inden du går videre.
Videresendelsen er aktiv indenfor 10 minutter fra du har tilføjet den. Test eventuelt din videresendelse efter de 10 minutter.

Mange videresendelse

Det kan være et stort arbejde at skulle indsætte flere hundrede videresendelser manuelt, en af gangen.

Det kan også gøres via vores Eksport/Import funktion.

Vi anbefaler at der laves 1-2 fungerende videresendelser, og derefter laves der en eksport. På denne måde er det muligt at se hvordan filen til import skal bygges op.

Feltet ‘type’ i .csv filen kan enten være blankt = ny oprettelse, eller indeholde “delete”, hvilket betyder at denne videresendelse skal slettes.