Produktlisten i administrationen

Listen med produkter finder du i administrationen i topmenuen via ‘Produktkatalog’ og derunder ‘Kategorier og produkter’

Skifte kolonner: Se varenummer, flere priser, stregkode m.v.

Du kan skifte kolonner ved yderst til højre at vælge en anden visning:

Vælger du f.eks. visningen ‘Alle produkter med priser’ så får du bl.a. kolonne med model/varenummer, priser både med og uden moms m.v.

Filtrering

Med filtrering kan du afgrænse listen af produkter til alene at se udvalgte.

Du kan tilføje flere filtre således at du f.eks. får alle produkter med noget bestemt i titel som er oprettet efter en bestemt dato.

Klik på knappen tilføj filter øverst

Derefter er det muligt via en dropdown liste at vælge imellem de aktive kolonner.
Ved valg af en kolonne, får man så en mulighed for at lave en filtrering.
Alt efter hvilken kolonne der vælges, vil filtreringen være tilpasset derefter.

Vælges f.eks. ‘Oprettet’ kan der angives en dato og vælges om den skal være større/mindre end, lig med eller tom.

Vælges ‘Leverandør’ vil der være en dropdownliste med de oprettede leverandører at vælge imellem.

Når filteret er valgt, vil listen vise de elementer der opfylder de betingelser der er sat.

Det er muligt at angive flere filtre/betingelser, vær dog opmærksom på at alle betingelser skal være opfyldt for de elementer der vises.

Salg pr. produkt

Via filtrerings mulighed, kan der vises salg per produkt i en valgt periode.
På denne måde kan du f.eks. se hvilke produkter der er solgt i en bestemt måned i et bestemt år.

Det gøres ved at gå til Produktlisten i administrationen, og vælge det filter der hedder ‘Salgs dato’.

Her sætter du en dato, og vælger fx. større end/lig med. Så vil du få en liste med alle de produkter der er solgt den dato og fremover.

Der vil komme en ekstra kolonne der hedder ‘Salg’ og her vil du kunne se antallet af produkter der er solgt i den periode.

I eksemplet nedenfor er der indsat større end/lig med 1. marts 2018 – og viser dermed alle salg der er lavet fra og med den 1. marts 2018 og fremadrettet.

Vil du kun have f.eks. salget fra januar måned 2018, så skal der laves 2 filtre. Et med større end/lig med 1. januar 2018 og et med mindre end/lig med 31. januar 2018.

Flyt, kopiere m.v. et eller flere produkter direkte fra produktlisten

Fra produktlisten kan du hurtigt foretage en handling på et eller flere produkter – det kan spare dig masser af tid.

Du markerer blot et “flueben” ud for de aktuelle produkter fra listen:

og derefter vælger du nederst under listen hvad du vil have udført

Muligheden for at kopiere kan du med fordel bruge til at oprette produkter som ligner hinanden. Du kan også blot have en “skabelon vare” som ikke er aktiv i butikken, men alene bruges med en opsætning af elementer du også bruger – du kan selvfølgelig altid også slette det du ikke skal bruge.