Sådan laver du et sæt af produkter

Her først en video der viser hvordan du laver et sæt af produkter. Under videoen kan du se det grundlæggende gennemgået i tekst og billeder.

Før du kan oprette et sæt af produkter skal du først have oprettet de enkelte produkter som skal indgå i butikken.

Derefter tilføjer du et sæt af produkter sådan her:

1. Gå til ‘Kategorier og produkter’ under ‘Produktkatalog’
  2. Klik ind på den kategori hvor du ønsker at have et sæt af produkter
  3. Klik på pilen udfor ‘Tilføj produkt” og vælg derefter ‘Sæt af produkter’

Et sæt af produkter opsættes næsten på samme måde som et almindeligt enkelt-produkt.

De primære forskelle er:

• Data som lager, model/varenr, mærke m.v. sættes på hver enkelt produkt der indgår i et sæt
  • Et sæt af produkter kan ikke kombineres med pakkeløsninger
  • På fanen pris angiver du alene momsklassen for produktet. Du kan ikke blande produkter med og uden moms i det samme sæt af produkter
  • Den samlede pris for produktet angives ved at sætte en pris (fast eller relativ) i forhold til hver enkelt produkt der indgår i sættet

Start med – som alle andre produkter – at angive en titel og beskrivelse på fanen generelt.

Gå derefter til fanen ‘Sæt af produkter’.

Klik på knappen ‘Vælg produkter’, find og udvælg produkterne – afslut med klik på knappen ‘Udført’:

Angiv hvilke antal af de enkelte der produkter der skal indgå i sættet. I feltet pris kan du angive denne for hver produkt. Vil du give rabat kan du skrive f.eks. -10%. Skal det være samme pris, så kan du lade feltet være tomt. Hvis nogle produkter i sættet har varianter, skal vælge hvilken af disse der skal bruges i sættet:

På fanen pris skal du alene angive momsklassen. Det skal være samme momsklasse som er brugt til de produkter der indgår i sættet.

På fanen billeder angiver du billeder, som du ville gøre det for et standard produkt. I butikken vil prisen automatisk blive beregnet som én samlet pris ud fra det antal og eventuelt rabat du har angivet for sættet.

Tryk som altid til sidst på knappen Gem – dit sæt af produkter er nu klar.