Produkter: Billeder

Sådan tilføjer du billeder til dine produkter.

Redigering af billeder i din browser

Du kan redigere produktbilleder direkte i din browser ved at klikke på knappen ‘Rediger’ ud fra billedet på fanen med billeder:

Har du brug for mere avancerede muligheder, så kan du f.eks. bruge Photopea her. Den virker direkte fra din browser og har en gratis udgave. Den ligner det kendte program Photoshop til forveksling.

Hvis du mangler en fotograf

Er du på udkig efter en dygtig fotograf, så kan vi anbefale Cornelius Madsen Photography – læs om produktfotos på denne side.