Sortering af produkter

Du kan bestemme i hvilken rækkefølge kunderne som udgangspunkt ser produkterne – både generelt for alle kategorier eller forskelligt per kategori. Nogle kategorier er måske bedst sorteret alfabetisk, og andre med de nyeste produkter først.

Vælg standard-sortering for alle kategorier

I de generelle indstillinger for dine kategorier kan du vælge hvilken sortering der som standard skal gælde som udgangspunkt.

Start med at gå ind i ‘Generelle indstillinger’ under ‘Indhold og Layout’ og ‘Produkter og kategorier’:

Vælg den ønskede i denne indstilling:

Tryk på Gem nederst på siden.

Sortering på udvalgte kategorier

For udvalgte kategorier kan du angive en anden sortering, end den der er valgt i indstilling nævnt herover.

Start med at gå ind og redigere kategorien – f.eks. ved at klikke på den i listen med kategorier og derefter tryk på knappen ‘Rediger kategori”:

Angiv den ønskede sortering:

Husk at gemme nederst.

Angiv din egen sortering for hvert produkt

Du har også mulighed for selv at angive præcist hvilken rækkefølge produkter skal sorteres.

Start med at klikke ind i den kategori som du ønsker at arbejde med – det gør du via ‘Produktkatalog’ og derunder ‘Kategorier og produkter’. Klik på den ønskede kategorik – derefter ser du listen af produkter med standard-visningen ‘Alle produkter’.

Øverst til højre for listen vælger du nu visningen ‘Alle produkter med sortering’:

Indtast i kolonnen ‘Sortering’ talværdier for at styre sorteringen. Det laveste tal i det produkt som skal vises først. Det er nemmere senere at sætte et nyt produkt indimellem eksisterende hvis du skriver for eksempel 100, 200, 300 osv i stedet for 1,2,3 osv.

Kategorier hvor der angivet sortering, vil som udgangspunkt stå med sortering ‘Anbefalet’ hos kunderne: