Tekst felt på produkter

Du kan sætte et tekst felt på dine produkter. Har du for eksempel et produkt, hvor kunderne kan få indgraveret en tekst på, eller et produkt hvor kunderne kan få broderet et par linjer på. Nu kan du lave brugerdefinerede tekst felter på dine produkter.

Opret tekst felt

Du opretter et tekst felt på dine produkter ved at gå ind på ‘Produktkatalog’ -> ‘Varianter og egenskaber’.

Når du skal vælge type, så kan du vælge om feltet skal være enten obligatorisk eller frivilligt at udfylde.

Du kan for eksempel lave en variant der hedder Tekst linie 1 – der er obligatorisk. Og en variant der hedder Tekst linie 2 – som er frivillig at udfylde.

Så skal kunden udfylde første linie tekst, og kan eventuelt udfylde anden linie, hvis det ønskes.

Læs her hvordan du opretter et nyt tekst felt.

Tilføj tekst felt til dine produkter

Nu skal du have oprettet feltet, på det rigtige produkt.

Gå til ‘Produktkatalog’ -> ‘Kategorier og produkter’ -> Find det produkt du gerne vil have tekst feltet sat på og vælg ‘Rediger’.

Herefter vælger du fanen ‘Egenskaber’.

Herinde trykker du ‘Tilføj ny’ og vælger den egenskab du vil have sat på og trykker ‘Gem’.

Har du flere tekst felter der skal sættes på, så tilføjer du bare flere.

I eksemplet herunder er der sat to linjer på – når der kigges i butikken ses disse to linjer under hinanden, lige under prisen.

Læg mærke til, at den øverste har en lille stjerne, det betyder at den er obligatorisk og SKAL udfyldes. Kunden vil få en besked om, at produktet ikke kan lægges i kurven, med mindre der står noget tekst i det felt.

Felt nummer 2 er lavet som valgfrit.

Der kan oprettes alle de felter, obligatoriske eller valgfrie som ønskes.

Ser du eventuelt ikke felterne når du kigger i butikken, eller vil du have flyttet dem et andet sted hen, så skal du ind i design visningen.

Du går til ‘Indhold og Layout’ -> ‘Layout værktøj’. Når layout værktøjet har åbnet sig, så vælger du “Produktsider”, i øverste venstre hjørne.

Herefter kan du trække det element ind der hedder ‘Egenskaber’, eller har du det allerede inde, så kan du ved hjælp af træk og slip, flytte det hen på den ønskede placering.