Love is the KillerApp

Der er unægteligt sket meget i Internet-branchen, siden vi startede i 1996. Mange har prøvet lykken på Internet i forsøget på at tjene hurtige, nemme penge. De fleste af dem er faldet fra igen, for de manglede en meget væsentlig ting: Kærlighed til mediet – Internet!

Vores udgangspunkt i 1996 var en fascination af Internet, samt det internationale netværk der opstod, og vi besluttede, at vi ville arbejde professionelt med det. Vi fandt et navn til firmaet. Dernæst lavede vi en del research og besluttede, at vores primære ydelse skulle være webhosting.

Allright, der var perioder i slutningen af 90’erne, hvor vi følte os bagstræberiske, når vi ikke kunne præsentere en “burn-rate” på X antal millioner venture-kroner. Men i dag er vi glade for, at vi holdt fast i stabil, organisk, selv-finansieret vækst.

Video: Lidt om vores start i 1996 og frem til 2010

Her er en video vi fik lavet for en del år siden. Der er sket meget siden og vores platform tilbyder meget mere end det der nævnes. Men vores udgangspunkt og historie er selvfølgelig stadig gældende: