Filmanager: Adgang til filer og billeder

Shoppen har en indbygget filmanager, hvor du kan uploade de billeder og filer, som du skal bruge.

Filer og billeder

Du finder filmanageren ved at gå til ‘Værktøj’ -> ‘Filer og billeder’.

Herinde kan du få et overblik over hvilke billeder og filer du allerede har uploadet til din shop, samt uploade flere filer.

Upload af billeder/filer

Vælg evt. en mappe du vil uploade dine billeder til og vælg ‘Upload’ i øverste venstre hjørne.

Her vil der dukke en boks op, hvori du kan trække dine filer til eller tilføje filer fra en mappe. Når du har alle dine filer ovre, trykker du på den blå knap ‘Upload’ nederst. Når alle er uploadet, kan du lukke boksen igen.

Læg mærke til hvilken slags filer der kan bruges: jpg, jpeg, png, gif, txt, docx, doc, zip, pdf, mov, avi, mp4, html, htm

Zip filer

Du kan uploade .zip filer til en destinationsmappe og derefter udpakke dem.

Det gør du ved at højre-klikke på den uploadede .zip fil og derefter vælge ‘Udpak’.

Upload produktbilleder i forbindelse med import

Er du igang med at importere en fil til din shop – via import-funktionen – har du mulighed for at tilknytte produktbilleder.

Hvis du importerer produkter med billeder, så overfør billederne til mappen “image-import” før du starter fil import.
Når filen med produkterne er blevet importeret, tømmes mappen automatisk.
Du kan også uploade en .zip fil her til, og så udpakke den bagefter.

Download af billeder/filer

Har du nogle filer eller billeder i din filmanager, som du gerne vil have downloadet til din computer, er dette også en mulighed.

Afkryds de billeder og filer det handler om, og tryk derefter på ‘Administrer’ i øverste venstre hjørne.

Her kan du så vælge ‘Download’ og filerne vil blive downloadet til din pc. Er der mere end en fil, vil der blive dannet en .zip fil.

Slet billeder/filer

Hvis der er nogle billeder eller filer som du ikke bruger længere, så kan du slette dem.

Det gør du ved først af afkrydse den eller de filer det handler om, og derefter vælge ‘Administrer’ i øverste venstre hjørne.

Her kan du så vælge ‘Fjern’ – som vil slette filerne fra filmanageren.