Brugere med login adgang til administrationen

Du kan oprette et ubegrænset antal bruger med login til administration af webshop.

Fordelene ved at hver person har sit eget login, er blandt andet, at man kan se hvem der gjort hvad på f.eks. en ordre. Man kan også have sine egne chat samtaler med support her hos Golden Planet i stedet at se svar til andre personer.

Du opretter, sletter og tilpasser brugere via menupunktet her:

Du kan give en bruger adgang til alt som “Ejer” eller “Administrator”. Alternativt kan du sætte en eller flere markeringer ud for de øvrige muligheder:

Brugeren er oprettet når du klikker ‘Gem’. Der sendes ikke nogen automatisk besked til den nye bruger med adgangskoden – den skal du selv give til vedkommende hvis aktuelt. En bruger kan altid ændre sin adgangskode efter login – det foregår også via menupunktet administrator brugere.