B2B

Har du brug for at sælge til andre firmaer, såkaldt B2B (business-to-business), er der foruden alle vores andre features, også muligheder i Golden Planets webshop som kan hjælpe dig.

1. Priser uden moms

Du har blandt andet mulighed for, at vælge hvordan priserne skal vises i butikken. Sælger du udelukkende til firmaer, så kan du vælge at vise priserne uden moms, men du har også muligheden for at vise priserne både med og uden moms. Dette findes under ‘Opsætning’ -> ‘Finans’ -> ‘Hvordan priserne skal vises i butikken’.

2. Kundetyper

Vælg hvilke felter der skal udfyldes når kunden er firma/offentlig. Det er nemt at sætte fx. CVR nr., EAN nr., Offentligt bruger ID eller rekvisitionsnumre på de forskellige kundetyper. Det gøres under ‘Kunder’ -> ‘Kundetyper’. Dette gemmes på kundens konto, og vil være automatisk udfyldt når kunden er logget ind og går til kassen derefter.

3. Begrænset adgang

Webshoppen kan gøres adgangskodebeskyttet. Således kan det kræves, at kunderne registrerer sig, før de kan få adgang og der kan dermed skjules priser og blokeres for køb for uregistrerede besøgende.
Dette gøres via ‘Opsætning’ -> ‘Indkøbskurv’ -> ‘Skjul indkøbskurv og købs knap for kunder der ikke er logget ind’.

4. Mængdebestilling

Skal dine kunder bestille mange varianter af et produkt, fx. 3 stk. af str. S, 5 stk. af str. M, 4 stk. af str. L osv., kan der vælges en variant præsentation med en ‘buy all’-knap. Her skal kunden kun angive mængden pr. variant og kan derefter lægge alt i kurven med et enkelt klik.

5. Kundegrupper/rabatgrupper

Det er muligt at klassificere kunder i grupper, dette kan fx. være forskellige leverandører. Derefter kan du angive rabatpris for hvert produkt. Læs mere om rabatgrupper.

6. Fleksible betalinger

Skal dine kunder betale via faktura, kan du vælge den betalingsmetode og samtidig angive hvem der skal have muligheden for at benytte den – fx. kun godkendte kunder, eller kun dem med EAN/CVR.nr.  Du kan gøre disse metoder tilgængelige for bestemte kundegrupper via ‘Opsætning’ -> ‘Finans’ -> ‘Betalingsmetoder’. EAN faktura skal dog faktureres via virk.dk eller et eventuelt bogholderisystem.