Chrome fjernskrivebord

Forudsætninger

Du skal have Chrome browseren installeret og have en google konto.

Sådan bruger du Chrome fjerneskrivebord

Du åbner din Chrome browser og søger på ‘chrome fjernskrivebord, og finder det rigtige resultat og klikker på linket.

Du skal klikke på + gratis oppe til højre for at installere app’en

og tilføje den nye app

Så vil du kunne se fjernskrivebord under dine apps i Chrome

Du skal ‘autorise’ adgangen og vælge hvilken google konto, der skal bruges sammen med fjernskrivebord.

Acceptér betingelserne

Så er det tid til at komme i gang.

Så kan du starte en fjernsupport session ved at trykke på den grønne ‘del’ knap og give koden til kundeservicesupport.