Log med aktiviteter i administration (events)

Når du gerne vil prøve at undersøge hvornår en ændring er sket i din webshop, har du mulighed for at checke det i den indbyggede log. Den går cirka 2 uger tilbage.

Du kan for eksempel se hvornår en vare er oprettet, ændringer af lager antal m.v.

Her finder du loggen med aktiviteter

1. Log ind i administration af webshop
  2. Gå til webadressen i din browser og skriv så den hedder /admin/events/ efter domænenavn (f.eks. webshopdemo.dk/admin/events/)

Eksempel på filtrering efter aktivitet på specifikt produkt

For at kunne søge på et specifikt produkt skal du bruge ID nummeret på den.

På et produkt uden varianter (farver, størrelser osv) kan det ses på fanen ‘Generelt’ som tal nummer 2 ud fra ID – i eksempel her er det 430:

Hvis det er en variant, så finder du ID via fanen ‘Varianter’ i første kolonne:

I event log klikker du på knappen ‘Tilføj filter’

Vælg nu ‘Changed fields’ og ‘indeholder’ samt skriv ID på produktet

Hvor der står ‘Articles ændret’ og ID på varen lige efter, er der hvor der er registreret en ændring. Her er det lager antal der er ændret fra 0 til 1 via redigering af varen: