Giv adgang til din Google Konto

Hvis vi skal have adgang til din Google Konto – f.eks. i forbindelse med opsætning af Google Shopping – så kan du her se hvordan du kan give adgang.

Send kode til verification

Et login der kommer fra en nyt sted og/eller ny enhed vil næsten altid kræve en såkaldt verification kode fra Google. Den er på 8 cifre.

Her hvordan du finder dine koder – send en af dem til os sammen med e-mail-adressen og adgangskode:

1. Gå til https://myaccount.google.com/security/signinoptions/two-step-verification
  2. Klik på ‘Vis koder’
  3. Kopier en kode og send den sammen med dine login oplysninger