Opret ordre som kunde

Nogle gange kan det være, at du skal logge ind på en kundes konto, for at oprette en ordre på deres vegne.

Der er lavet en funktion, så du kan logge ind på deres konto direkte fra administrationen.

Du går til ‘Kunder’ -> ‘Kundeliste’ – og så vælge du “Login” i højre side, ud for den kunde du vil logge ind som.

Har du en tidligere ordre fra kunden, kan du logge direkte ind på kundens konto fra kunde resuméet i højre hjørne, ved at trykke på ‘Log ind som bruger’.

Har du brug for at logge ind på en kundens konto fra webshoppens forside, kan du bruge master adgangskoden.