Adgang til kunde-konti via master adgangskode

Nu har du mulighed for at logge dig ind som en af dine kunder på forsiden af din butik – ved hjælp af kundens egen email-adresse og din master-adgangskode.

Med en master-adgangskode har du mulighed for at logge dig ind som dine kunder og fx redigere deres kontoindstillinger eller gennemføre en ordre for dem.

Du kan aktivere master-adgangskoden via “Værktøj” > “Master-adgangskode”.

Du aktiverer denne funktion ved at markere “Ja” og derefter skrive en kode i feltet “Master-adgangskode” derunder.

Husk at vælge en “sikker” adgangskode der både indeholder store og små bogstaver såvel som tal. Til sidst klikker du på “Gem ændringer”.

Har du brug for at logge ind på en kundes konto via administrationen, kan du gøre det ved at ‘logge ind som kunde’.