Jubiii du ligger nr. 1 – eller gør du…?

WinnersNår Google viser et søgeresultat så er det næsten altid tilpasset til hver enkelt person der søger.

Derfor hvis du ser din egen hjemmeside som nr. 1 på en søgning, så er det måske fordi Google har fundet ud af at du er ret vild med din egen side.

Find din placering på en søgning her og nu

Hvis du gerne vil se, hvordan du ligger på placeret på en søgning i Google sådan her og nu, hvis man ser bort fra personificeret søgning, så er den nemmeste metode at bruge hjemmesiden startpage.com

Når du laver en søgning på startpage.com gør den det via Google uden at fortælle noget om hvem du er, hvad du tidligere har søgt på osv. Dermed får du et “renset” resultat og et mere korrekt billede af, hvor godt du ligger placeret i Google.

Det kan dog være et forenkelt resultat uden f.eks. billeder og andet indhold. Men det er en nem og hurtig måde at checke din placering hurtigt.

Følg udviklingen i dine placeringer

Det kan være interessant at følge sine placering over tid og nemt kunne få et overblik over, hvordan du ligger i søgemaskinerne på mange forskellige søgeord.

Til det formål skal man bruge et godt værktøj.

Et af disse af danske accuranker.com

Hent gratis information via Google Search Console

Via Google Search Console kan du også få information om bl.a. din gennemsnitlige placering (position kalder de det) på de mest almindelig søgninger som dine sider kommer frem på. Og det kan ofte være ganske mange.

Først skal du selvfølgelig oprettes i Google Search Console hvis du ikke allerede er det. Du kan kan se hvordan her i SEO Skolen.

Når du er kommet ind vælger du dit website, derefter går du ind i menupunktet ‘Trafik’ yderst til venstre hvor du har ‘Søgeforespørgsler’.

Hvis du klikker på ‘Med ændring’ får du desuden information om det er gået frem eller tilbage for dine sider på de enkelte søgninger.

seoskolen-gtm-position